Skip to content

DESPRE NOI

Magic Dreams Travel S.R.L. este o o firma de exercitiu infiintata in anul scolar 2023-2024 de colectivul clasei a XI-a D, o echipa extrem de pregatita si capabila, al carei scop este acela de a oferi pachete turistice de cea mai inalta calitate, in care visele se indeplinesc si le ofera clientilor posibilitatea de a ajunge in locurile mult dorite, avand parte de cele mai luxuriante servicii.

Numele Agentiei noastre este MagicDreamsTravel si a fos tales din dorinta noastra de a transforma toate visurile clientilor care ne trec pragul in realitae, prin oferirea de calatorii magice, pline de experiente inedite, servicii luxuriante, la preturi accesibile.

MAGIC DREAMS TRAVEL SRL

Sediul firmei se afla in incinta Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu”, amplasat pe strada Bd. Iuliu Maniu, nr. 381-391, Sector 6, Bucuresti

ECHIPA

Bulgac Alia LauraDirector General
Read More
Tucmeanu Mario MihaiAsistent Director general
Read More
Stan Adrian CristianI.T.
Read More

„Visul dumneavoastră devine realitate prin magia călătoriilor noastre”

  • Misiunea firmei este de a oferi amintiri și experiențe inedite turiștilor de toate vârstele prin vacanțele și ofertele personalizate. Întodeauna va găsi vacanțele ideale pentru clienții săi, la un preț cât mai accesibil și servicii de înaltă calitate.

VIZIUNEA NOASTRĂ :

„A călători înseamnă a trăi” (Hans Christian Andersen)

Dorința noastră de a crea experiențe inedite de călătorie în jurul lumii are ca scop transformarea visurilor dumneavoastra in realitate. Cercetăm continuu preferințele clienților noștri și Adaptăm permanent ofertele la cererile acestora.

VALORILE CARE NE DEFINESC:

  • Performanță;
  • Autodepășire;
  • Spirit de echipă;
  • Profesionalism;
  • Perseverență;

Obiective firmei Magic DREAMS TRAVEL

O1

Oferte atractive în faza de lansare a serviciilor cu scopul de a acapara piața într-un timp scurt.

O2

Cercetare continuă a preferințelor clienților pentru identificarea informațiilor necesare orientării activității firmei.

O3

Adaptarea permanentă a ofertei la cererea clienților.

O4

Monitorizarea și analiza continuă a punctelor forte ale concurenței.

O5

Fidelizarea clienților actuali prin oferte promoționale cu ocazia călătoriilor.

O6

Satisfacerea celor mai exigente dorințe ale clienților.

Acestea fiind spuse, dorim sa aducem in atentia tuturor clientilor un citat extrem de expresiv pt activitatea noastra “ORIUNDE TE DUCI,  DU-TE CU TOATĂ INIMA”