Skip to content

MAGIC DREAMS TRAVEL SRL

"A calatori inseamna a trai"

-Hans Christian Anderson

Visul dumneavoastră devine realitate prin magia călătoriilor noastre!

Dorința noastră de a crea experiențe inedite de călătorie în jurul lumii are ca scop transformarea visurilor dumneavoastra in realitate. Cercetăm continuu preferințele clienților noștri și Adaptăm permanent ofertele la cererile acestora.

Cele mai noi oferte

Brazilia 2024

Sejur 10 zile Rio de Janeiro

DE LA 1650E /PERSOANA

Indonezia 2024

Sejur 12 zile Bali

DE LA 1850E /PERSOANA

Oferta de grup

7 zile pline de aventuri

250E /PERSOANA

Bulgaria 2024

22 iulie – 26 iulie

310E /PERSOANA

CALATORITI SPRE JAPONIA CU MAGIC DREAMS!

50% DISCOUNT PENTRU OFERTA DE VARA!

CLIENTII NE RECOMANDA!
"Nu pot decât să recomand cu căldură Magic Dreams Travel! Am avut parte de cea mai uimitoare experiență în vacanță datorită lor. Destinația aleasă a fost exact așa cum mi-am dorit și chiar mai mult. Totul a fost perfect organizat, de la cazare la excursii și activități. Personalul lor a fost extrem de amabil și profesionist, mereu pregătit să răspundă la întrebări și să ofere sfaturi utile. Cu siguranță voi reveni pentru mai multe aventuri cu Magic Dreams Travel!"
Ana M.
⭐⭐⭐⭐⭐
"Am avut parte de o vacanță de vis cu Magic Dreams Travel! Pachetul nostru a inclus tot ce ne-am dorit și chiar mai mult. Destinația a fost absolut superbă, iar fiecare detaliu a fost pus la punct cu atenție. Am fost impresionat de profesionalismul și pasiunea echipei lor pentru a face ca experiența noastră să fie una memorabilă. Cu siguranță voi apela din nou la serviciile lor pentru următoarea escapadă!"
Andrei C.
⭐⭐⭐⭐⭐
"Magic Dreams Travel a făcut din vacanța mea o experiență magică! Am fost impresionată de atenția la detalii și de grija cu care au organizat totul. Destinația aleasă a fost exact ceea ce mi-am dorit pentru o vacanță de neuitat. Personalul lor a fost mereu disponibil și prietenos, făcându-ne să ne simțim în siguranță și răsfățați pe tot parcursul călătoriei. Recomand cu încredere Magic Dreams Travel tuturor celor care caută o vacanță de vis!"
Laura D.
⭐⭐⭐⭐⭐